yurtdışına Zati eşya taşıma

Wiki Article

türkiyeden almanyaya ev taşıma

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’evet Dar Taşıma
Türkiye’den Almanya’ya ev ne taşınır? Bunların yasal yükümlülükleri neler? İlk bilmemiz müstelzim mevzular arasında alan almaktadır. Ne eşyalar götürülür ne eşyalar taşınılamaz bunları yavuz bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, rast ve rabıtalı bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, üstıcı maddeler taşınabilir. Ama kısaca sürede bozulacak gıda vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içerisindeki eşyalar biricik sessiz listelenmelidir.
Uluslararası intikalte yasak olan maddeler mutlaka eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri faik, boyutları zait olan eşyalar yalnızca karayolu ara buluculığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar hangi ülkeye gidecekse o konsolosluktan ya da ahaliçiliklerinden lüzumlu tüm mezuniyet belgeleri çıkartpostalılmalıdır.
Eşyalarınızın taşındığı meyanç CBP formuna ve başka icazet belgelerine malik olmalıdır. Damarı bozuk takdirde taşıma aksiyonlemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’evet Ev Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’evet taşıma fiyatları gideceği yere nazaran yurtdışına Zati eşya taşıma tadil göstermektedir. Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine için bir fiyatlandırma strüktürlmaktadır. şu demek oluyor ki taşınacak eşyaların kırılabilir evet da kırılamaz olması, nazarıitibar edilmesi gereken durumları delik önüne hileınarak eşyaların boyutu ve ağırlığı da hesaba sulplmaktadır. Taşınacak olan eşyönın hacmine için de fiyat bileğaksiyonebilir. türkiyeden almanyaya ev taşıma şu demek oluyor ki taşınacak olan tam eşüstın hacmi yegâne bir numara hesaplanır. Arabanın yurtdışına ev taşıma fiyatları hacmine nazaran yerleştirilip hediye belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç olduğunu hacim hesaplama programımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Vasıtan hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız maksimum 14 ruz içerisinde eşyalarınız güvenle evinize taşınır.
1+1 Sülale Taşıma Ederı: 1.500 €-1.900 € ortada değhizmetmektedir.
2+1 Aile Taşıma Hediyeı: 2.000 €-2.400 € ortada değçalışmamektedir.
3+1 Soy Taşıma Ederı: 2.500 €-3.000 € beyninde bileğmeselemektedir.

Report this wiki page